Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

New Trends: Pimm's

Μια που είναι η πρώτη μας ανάρτηση σχετικά με καινούρια trends να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουν κανένα συμφέρον και καμία διάθεση να προωθήσουμε επώνυμα προϊόντα. Παρ' όλα αυτά, είναι μερικά καινούρια προϊόντα και όχι μόνο που αξίζουν να αναφερθούν. Αφού τα δοκιμάσουμε και εφόσον μας αρέσουν σας τα παρουσιάζουμε.

Γράφει η Κατερίνα Αλαμπασίνη

Το Pimm's το δοκιμάσαμε σε ένα πάρτι γνωριμίας σε τοπικό φιλικό μαγαζί. Επιφυλακτικά παραγγείλαμε -Pimm's Fizz- τα πρώτα ποτά και περιμέναμε να δούμε τι θα... πιούμε. Τελικά
δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν δροσιστικό, ανεβαστικό και το πιο σημαντικό... δεν βαράει στο κεφάλι.
Η προώθηση του Pimm's βασίζεται στην ιδέα των early drinks, που ανθίζει εδώ και χρόνια στην Αγγλία και πρόσφατα μας χτύπησε την πόρτα. Οι Έλληνες φαίνεται να... ανοίγουν την πόρτα και να βγαίνουν νωρίς με την παρέα τους ή απλά πάνε για ένα ποτό για να χαλαρώσουν μετά την δουλειά.
Την αλήθεια μας θα την πούμε. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια έξαρση με καινούριο ποτό. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τα μαγαζιά σας αλλά και ως μια δροσιστική εμπειρία αν είστε απλά πελάτες στα αγαπημένα σας cafe-bars.

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε κάντε την... ψακτική σας. Θα βρείτε πολλούς συνδυασμούς φτιαγμένους με pimm's που καλύπτουν διάφορα γούστα. Το Pimm's Fizz που ήπιαμε εμείς περιέχει sprite, φέτες λεμόνι και αγγούρι, φυλλαράκια δυόσμου, πάγο και αρκετό Pimm's.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου